Поемете обратно контрол върху вашата Репутация, сега!

Най-чистото съкровище, което смъртните времена позволяват е неопетнената репутация; като оставим това настрана, хората не се нещо повече от слепена пръст или боядисана глинаШекспир

Всичко което може да дискредитира един човек, е възможно да доведе до загубата на доброто му име. Репутацията е тих спътник и загубата й може да бъде тежка както за съзнанието, така и за душата. Тя е осъдена да си страда от набезите на мошеници, и от жестоки опортюнисти. Но няма нужда да се отчайвате. Разбира се малко помощ е винаги добре дошла. DigitalPR е изобретила и проектирала ефективен и ефикасен начин за възстановяване на изгубените позиции под формата на премахване на безскрупулното и нежелано съдържание от интернет. За да постигнем тази цел, ние използваме нашата силна връзка със социалните медии и издатели на уеб сайтове, за да се изтрие нежеланото съдържание. Нашите уеб-услуги, свързани с репутацията, наистина се заемат сериозно с вас, така че да ви представят в най-добрата светлина и когато другите търсят информация за вас, тя да е точна и прецизна, а в същото време да се заравят лъжливите материали. И ние натискаме здраво. Почти е невъзможно да се изтрият постовете, но ние си проправяме път и през тази криза. DigitalPR прави така, че разрушителното съдържание да бъде трудно за откриване.

Съвременните търсачки са толкова ефективни и спестяващи време, че около 53% от хората никога не гледат повече от първите два резултата, за което и да е зададено търсене. И 89% от потребителите не гледат други страници, освен първата. Така че избутването на негативните материали на трета страница или по-надолу, ще го направи неоткриваемо, което съответства на всички намерения и цели. Една от многото стъпки, които предприемаме е, че DigitalPR се свързва с уебсайт хостинга и не само изисква помощ, но и обяснява с прости думи колко обиден и непристоен е характера на постинга. Понякога това не е достатъчно и тогава ние преминаваме в офанзива. Нашите отношения с полицията и адвокатите, изградени върху доверие и услуги, ни дават надмощие при заплахата от писатели на съдържание и уеб сайт издатели в рамките на юридическата сфера.

Ние правим така, че да е съвсем ясно, въпреки несигурните условия, че закононарушаващите сайтове при никакви условия не могат отново да публикуват, да предоставят или по някакъв друг начин да разпространяват углавна информация. DigitalPR има своя собствена репутация в която се вслушват. Въпреки че ние вършим всичката трудна и досадна работа вместо вас, ние също така ви взимаме и на борда в ограничен смисъл що се отнася до работата по поправянето. От вас ние изискваме биографични данни. Нашият огромен екип от писатели, специализирани в тази сфера, ще създадат за вас съдържание, което да прегледате, да редактирате и да одобрите. Ние следваме стратегия според която публикуваме и само след няколко дни вие ще видите първите резултати. От решаващо значение е нещата да не спират до тук. Това е непрекъснат процес и ние многократно актуализираме и предоставяме периодични доклади.

Ние се ангажираме с разнообразни уеб сайт категории:

1. Доклади за измами
2. Сайтове за оплаквания
3. Скам сайтове
4. Бюро за по-добър бизнес
5. Новинарски истории
6. Ревюта на продукти
7. Блог мнения
8. Форум постове
9. Онлайн видеа
10.Фейсбук профили… и още много други.